Nico Duboccage

Preventie consultant

Nico Duboccage

Nico, 37 jaar. Partner van Joke, papa van twee kindjes. Wonende in Zwevegem op een boogscheut van Safer By SYINNA.

Nico is altijd al geboeid geweest door veiligheid en preventie waardoor hij enige jaren terug afstudeerde als Bachelor in Maatschappelijke Veiligheid en later ook als maatschappelijk werker. Na jaren in de sociale en dienstverlenende sector te hebben gewerkt en ondertussen ook al enige tijd actief te zijn geweest als vrijwillig brandweerman, vroeg Stefaan hem om in bijberoep voor Syinna te werken. Een kans die hij met twee handen greep! Vanaf dat ogenblik werkte hij tijdens avonden en weekends van thuis uit aan de preventiedossiers van onze klanten.

Om de verdere groei van de preventiedossiers op te vangen en verder uit te bouwen, kwam Nico in Augustus 2018 vast in dienst bij Syinna. Sindsdien staat hij samen met Stefaan dagdagelijks in voor de begeleiding van bedrijven inzake de toepassing van de wet Welzijn. Sommige dagen werkt hij vanuit het kantoor te Zwevegem, andere dagen werkt hij op verplaatsing bij de klant.


In zijn vrije tijd is Nico actief als freelance journalist (fait-divers), karpervissen en heeft hij zijn hart verloren aan de kust.

Contact

NICO DUBOCCAGE

+32 56 19 23 01
nico@syinna.be

Ontdek mijn collega's

Team